top of page
link-banner.png
Bra att veta inför Springtime 

Lördag, 11 maj, går det 39:e Springtime av stapeln med en heldag för löpare så väl som hejare, familj och vänner. Oavsett om du är anmäld löpare eller ska heja så har vi samlat lite matnyttig information till dig här.

Efteranmälan 10 maj och 11 maj

Du vet väl om att du kan efteranmäla dig på plats hos Länsförsäkringar? Efteranmälan är öppen fredag 15:00 - 18:00 och lördag 10:00 - 14:30. Ta chansen och spring vårens lopp. Det verkar dessutom bli fint väder! 

Resultat

Såklart vill du veta hur snabbt du har sprungit, eller hur det gick för bästa vännen. Resultatet hittar du här och där ska du kunna följa löparna ut efter loppets gång.

Deltagarinformation

Här hittar du all bra information om starttider, scheman, aktiviteter, toaletter och annat väsentligt. Trots att du är stark och duktig behöver du ha koll på lite av det praktiska inför loppet. 

Bästa ställena att heja på?

Springtimebanan bjuder på många fina ställen att heja på. Några platser vi kan tipsa om är gröningen, pålsjöskog (här avgörs också bergspriset), Slottshagsparken och upploppet längs Kullagatan. Det är enkelt att ta sig runt banan så du kan heja på flera platser! 

Följ oss under dagen på FB och Instagram

Vi rapporterar direkt från festligheterna och loppet under lördagen. Se till att följa oss på både Facebook och Instagram för att få den senaste informationen och annat kul.

Lycka till och ha så kul under dagen! 

bottom of page